Vendingautomat / Vareautomat

Vareautomat: En smart investering!

Vareautomater tilbyr en praktisk løsning for å gi ansatte, besøkende eller gjester tilgang til mat, snacks og drikke. De er tilgjengelige døgnet rundt, og er spesielt nyttige på steder med lang åpningstid, hvor det jobbes skift eller med mange besøkende. Tilby ansatte, kunder og besøkende den beste service med en velfylt vareautomat som er tilgjengelig 24/7. Vedlikehold og påfylling er enkelt, og automatene kan skreddersys med et variert utvalg av varer etter deres behov.

Bruksområder for vareautomater:

Arbeidsplasser: Bedrifter kan plassere en vareautomat i fellesområder, som gir ansatte tilgang snacks, drikke og annet utenfor kantinens åpningstid eller når det er langt til nærmeste butikk.

Skoler og universiteter: Vareautomater er populære på skoler og universitetsområder, og tilbyr studenter og ansatte tilgang til drikke og snacks utenfor kantinens åpningstider.

Sykehus, helseklinikker og omsorgsinstitusjoner: Disse stedene har ofte et stort behov for tilgjengelig drikke og snacks for ansatte, pasienter og besøkende utenom kantine- og kioskens åpningstider.

Treningssentre: Mange treningssentre bruker vareautomater til salg av proteinbarer, sportsdrikker og andre treningsrelaterte produkter.

Offentlige steder: Vareautomater er også vanlige på steder som busstasjoner, togstasjoner og flyplasser, noe som gir reisende en rask og enkel tilgang til mat og drikke mens de er på farten.

Necta Vivace 6-30

Den nye grønne stjernen av snack- og matautomater. Vivace er en spennende nyhet innen automater for snacks og mat.

Vivace er beregnet på små og mellomstore lokasjoner, hvor den bidrar med sin positive utvikling innen energieffektivitet og ytelse. Vivace tilbyr teknologiske løsninger som er karakteristiske for Necta-merkets kvalitetsprodukter.

Energieffektivitet, mørkegrå og enkel design samt avansert ytelse. Dette er de nye styrkene til den nye maskinen. La oss se på dem individuelt.

Necta Vivace 6-30
Necta Vivace 6-30

Necta Festival

Vareautomat modell Festival fra Necta har stor glassdør med sikker utlevering. Bare aktuell vareluke åpnes ved kjøp. Dette sikrer også jevn kjøling og minimalt kuldetap.

FESTIVAL har differensiert kjøling for forskjellige varer.

Enkel oppfylling – automaten åpner selv de tomme lukene. Ti etasjer med rom for alt fra pastillesker til middagstallerkener – maskinen tilpasses kundens behov. Elektronisk display.

Automaten er utformet etter krav om universell utforming, Alle operasjoner kan utføres med en hånd. Vareuttak i respektive hyller, øverste hylle er 165 cm fra gulvet.

Necta Festival

Necta Orchestra Touch

Orchestra Touch - Den mest allsidige innovasjonen du kan tenke deg

Orchestra Touch kompletterer Orchestra 8-spiralserien med vareheis (softvend elevator).

Denne modellen et intuitivt og brukervennlig berøringsområde. Produktvalg og tilgang til næringsinformasjon er enkle og umiddelbare. Forbrukeren kan bla gjennom kampanjer og kjøpe flere varer med ett enkelt kjøp, mens operatøren kan skreddersy tilbudet for hvert sted.

Orchestra Touch har en elegant design, med et svart anodisert aluminiumskabinett og et grensesnittområde i svart metall med diamantmønster. Med teknologiske nyvinninger, raffinert estetikk, utmerket ytelse og innovative berøringsskjermfunksjoner har Orchestra alle egenskaper som kreves for å etablere seg som den nye referansen blant salgsautomater for de mest krevende stedene.

Necta Festival

Necta Concerto Espresso 7

Concerto er en kompakt maskin som passer perfekt på steder med begrenset plass, men hvor du likevel ønsker å tilby et stort utvalg av deilige drinker. Concerto er utstyrt med den anerkjente Z4000 espressobryggeren, som sikrer perfekt tilberedning av kaffedrikkene. Profesjonelt italiensk håndverk sikrer konsertens rolle som produktet dreieindustrien vil måle seg mot i årene som kommer.

Necta Concerto Espresso 7

Necta Opera Touch Espresso 6

Den beste og mest moderne elektronikken og den beste mekaniske layouten kombinert med brukervennlighet og optimal brukeropplevelse – slik er Opera Touch. Alt handler om den eksepsjonelle 13,3" full HD-skjermen, som dramatisk øker utvalget av drinker og mengden informasjon som er tilgjengelig for brukeren. Opera Touch er designet for å gjøre det enkelt for operatører og de som trenger å ta vare på automaten. Dette skyldes den innovative elektronikken som er vellykket brukt på 9100- og Kalea-modellene, som gjør det raskt og enkelt å programmere og tilpasse utvalget i maskinen. Ny teknologi, maksimal interaksjon og optimal ytelse: Opera Touch erobrer alles hjerter.

Necta Opera Touch Espresso 6
Necta Opera Touch Espresso 6

Betalingsterminal

Vi leverer Nayax som betalingsterminal til vendingautomater. Mer informasjon om Nayax kan du lese her.

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller et tilbud.

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750