Om Widding Kaffesystemer AS

I 1996 ble enkeltmannsforetaket G. Widding Marketing,Tove Widding opprettet, og omgjort til Widding Kaffesystemer AS i 2011.

Widding Kaffesystemer har vært forhandler av kaffe og alle typer serveringsautomater som; kaffemaskiner, snack-/vareautomater, vannkjølere osv., i nordre del av Nordland, Troms og Finnmark, samt Svalbard siden 1996. På disse årene har vi opparbeidet en betydelig markedsandel.

Vi er en lokalt eid bedrift lokalisert i Tromsø og har et godt utbygd servicenettverk i hele distriktet. Vi lagerfører alt i Tromsø og har som regel kort leveringstid, både når det gjelder ingredienser, automater og service. Widding Kaffesystemer har i mange år vært en bedrift med solid økonomi og er derfor en trygg leverandør for deg som kunde.

Widding Kaffesystemer er en del av Kaffealliansen. Kaffealliansen er et landsdekkende nettverk av lokale kaffeselskaper med ansvar for hvert sitt distrikt. Alle samarbeidspartnerne i Kaffealliansen står inne for gode verdier og har høy kunnskap innenfor sitt fagfelt. Samarbeidet gagner våre kunder godt, ved at vi benytter kompetanse som kjenner sitt lokalmarked og vet hvor viktig det er å gi god service til sine kunder.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.


Besøk oss på:

Copyright (c) 2022 Widding Kaffesystemer AS

Org.nr. 997 103 750

Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Telefon: 90 92 35 74
Epost: post@kaffesystemer.no

Se vår DM for kaffe

Se vår DM for kaffe