Wittenborg 9100 - Den ultimate kaffemaskinen

Når du lengter etter den perfekte koppen med kaffe, er det på tide å oppgradere til Wittenborg 9100-serien. Wittenborg har transponert måten du kan nyte kaffen din på og skapt en kaffemaskin som ikke bare leverer drikker av enestående kvalitet, men som også setter nye standarder for brukervennlighet i bransjen.

Brukervennlig berøringsskjerm:

Med en imponerende 10-tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 1280 x 800, er valget av din foretrukne drikk nå en lek. Vårt intuitive grensesnitt veileder deg visuelt gjennom hele prosessen, slik at du kan nyte kaffen din akkurat slik du vil ha den. Og det beste av alt? Skjermen kan tilpasses etter dine lokale preferanser, slik at den passer perfekt til ditt miljø. Wittenborg 9100 er ikke bare brukervennlig, men også energieffektiv, og du kan til og med lagre din personlige kaffepreferanse direkte i maskinens oppsett.

Kaffe akkurat som du vil ha den:

Med vår fleksible beholder kan du velge mellom opptil to forskjellige typer kaffe samtidig eller kombinere hele kaffebønner og malt kaffe. Uansett om du foretrekker espresso, ferskbrygget kaffe, cappuccino, caffe latte eller til og med en herlig kopp med varm, kremet sjokolade, så leverer Wittenborg 9100 det du ønsker. Med imponerende kaffebønnekapasitet på opptil 4,4 kg, vil du aldri gå tom for din favorittdrikk.

Ekstra funksjoner for den ultimative kaffeopplevelsen:

Wittenborg har ikke stoppet der. Wittenborg 9100 gir deg muligheten til å nyte WiFi- og Bluetooth-tilkoblinger, slik at du kan få on-screen informasjon og underholdning, inkludert RSS-feeder og værmeldinger. Og hvis du ønsker det, kan du til og med legge til et betalingssystem eller frikjøp, inkludert kontantløse betalingsalternativer, for den ultimate bekvemmeligheten.

Opplev fremtiden innen kaffemaskiner med Wittenborg 9100-serien. Gjør kaffepausen til en fornøyelse og nyt kaffen akkurat slik du ønsker den. Velg Wittenborg 9100 - Din nye kaffeopplevelse venter!

Du kan lese mer om maskinen her eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750