Widding Kaffesystemer AS har endret navn til Kaffesystemer AS

Med navneskiftet, som også markerer et nytt kapittel for oss, ønsker vi å tydeliggjøre essensen av våre tjenester. Vi ser frem til å fortsette å tilby markedsledende produkter, i tillegg til vedlikehold og service, med samme engasjement og entusiasme. Selv om navnet er «halvert» har vi fortsatt 100 % fokus på kvalitet, pålitelighet og effektive leveranser.

Vårt sortiment omfatter:

  • Kaffemaskiner: Våre kaffemaskiner er av høy kvalitet og designet for å gi den beste kaffeopplevelsen. Vi tilbyr også vedlikehold og service for å sikre optimal drift.
  • Kaffe og ingredienser: Vi tilbyr førsteklasses kaffe og ingredienser til bedriftsmarkedet.
  • Vannkjølere: Vi har et bredt utvalg av kvalitets dispensere som gir tilgang til kaldt, filtrert vann med eller uten kullsyre.
  • Vareautomater: Vi tilbyr et utvalg av siste generasjon vareautomater for praktisk tilgang til snacks og drikkevarer.

Hvorfor velge oss som din leverandør?

  • Kvalitet: Vi tilbyr kaffemaskiner fra ledende merker som Wittenborg, Bonamat, Gaggia, Jura, Necta. De tilbyr stilrent design, pålitelig drift og høy brukervennlighet. Vi har valgt Löfbergs som vår kaffeleverandør da de leverer førsteklasses Arabica kaffe som er 100 % sertifisert.
  • Bærekraft: Vi legger stor vekt på bærekraft og rettferdig handel, og velger derfor bevisst leverandører som har fokus på samme verdier.
  • Tilpassede løsninger: Vårt tekniske team skreddersyr gjerne løsninger for ulike behov og krav, og har den nødvendige ekspertisen for å sikre den beste løsningen.
  • Profesjonell service: Vi forstår viktigheten av at alle maskiner fungerer som de skal, og at kaffe og ingredienser er tilgjengelige. Vårt dedikerte team sikrer en profesjonell og effektiv oppfølging.

Velkommen til Kaffesystemer AS – din partner for kaffe- og drikkeløsninger!

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750