La Solare er den nye, helautomatiske kaffemaskinen fra Gaggia Milano, og er en kulminasjonen av en rekke banebrytende teknologiske fremskritt, designet for å forbedre en av dagens viktigste ritualer: kaffepausen.

Med La Solare kan du tilby kundene drikkevarer som kombinerer smaken av nykvernede kaffebønner med kremet fersk melk. Det er den perfekte maskinen for alle bedrifter.


EN BRUKERVENNLIG OPPLEVELSE

  • Elegansen til et ikonisk merke som Gaggia Milano er selvinnlysende i de raffinerte linjene som kjennetegner designen til La Solare. Aluminiumsprofilene med dens iboende gnisten, det LED-belyste dispenseringsområdet og de skinnende komponentene i rustfritt stål er bare noen av funksjonene til La Solare som demonstrerer oppmerksomheten på detaljer som har vært overdådig på denne maskinen helt siden designstadiet.
  • Vi har brukt den samme grundige oppmerksomheten på detaljer for å sikre at La Solare er intuitiv og enkel å bruke. Faktisk, i selvbetjeningsmodus, som er tilgjengelig via den 7-tommers berøringsskjermen, kan kundene enkelt velge og tilpasse sine egne drinker.

ET FORBEDRET MELKESYSTEM

  • La Solare er designet for å levere høykvalitets, varmskummet melkebaserte drikker, gang på gang, år etter år. Dessuten gir dens innovative teknologi om bord et par store fordeler, både for forbrukere og ufaglært personell.
  • Først og fremst, takket være programvaren, som også er tilgjengelig via den 7-tommers berøringsskjermen, er det mulig å justere og tilpasse mengden skum som er spesifisert i individuelle oppskrifter.
  • For det andre er La Solare utstyrt med programmerbare helautomatiske rengjøringssykluser, som kan settes opp direkte fra berøringsskjermen. Når det gjelder den daglige prosedyren som kreves ved slutten av servicen, er det heller ikke nødvendig å demontere noen av skummerdelene, og heller ikke gjøre noen manuell rengjøring. For å oppsummere er optimale standarder for hygiene og renslighet alltid garantert.

DEN NYE Z4000 IX KAFFEGRUPPEN

  • Z4000 iX er den innovative teknologien som ytterligere forbedrer den høyytende kaffeteknologien som er en del av hele Gaggia Milanos utvalg av helautomatiske maskiner.
  • Z4000 iX er en ny bryggegruppe, som kan skilte med et oppvarmet kammer i rustfritt stål som sikrer bedre stabilitet, både når det gjelder temperatur og kvalitetsoppfatning.
  • Dette betyr at den imponerende drikkekvaliteten som tilbys av La Solare forblir konsistent, fra dagens første kaffe til den siste. Tilgjengelig i en dobbel versjon, opptil 14 eller 21 gram for å møte behovene til internasjonale markeder, den innovative Z4000 iX kaffegruppen lar deg også tilby et bredere utvalg av drinker på menyen din.


Gaggia La Solare 1ES+2IN+FM: Pris fra kr 1.529/mnd.
Gaggia La Solare 2ES+1IN+FM: Pris fra kr 1.631/mnd.
Ta kontakt med oss for et uforpliktet tilbud.

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750