Er drømmen en profesjonell espressomaskin?

Trenger man å være en erfaren barista eller en dedikert "kaffegeek" for å skaffe seg profesjonelt utstyr? Vi mener at det er tilstrekkelig hvis man har en lidenskap for god kaffe og ønsker å kunne servere en perfekt espresso med en feilfri crema. Det er også en fordel å ha en kaffeentusiast på teamet, gjerne noen som er villige til å eksperimentere litt for å finne den perfekte bryggetiden og doseringen.

Begrepet "profesjonell espressomaskin" beskriver maskiner som er designet for høy ytelse, holdbarhet, og evnen til å produsere kaffe av høy kvalitet ofte i et kommersielt miljø med høyt volum.

Kvalitet og presisjon Profesjonelle espressomaskiner er designet med presisjon for å sikre at hver kopp kaffe er av høyeste kvalitet. Fra espressoen som er rik på aroma og med perfekt crema, til luftig dampet melk for cappuccino og latte. En proff espressomaskin tillater detaljert kontroll over bryggeprosessen, inkludert temperatur, trykk og ekstraksjonstid, noe som gir mulighet til å tilpasse kaffeleveransen etter malingsgrad, brenning og preferanser. Profesjonelle espressomaskiner er bygget for å tåle høyt volum og intens bruk, og samtidig levere kvalitet.

Design som forsterker atmosfæren En proffesjonell espressomaskin er ikke bare et verktøy for å lage perfekt kaffe; det er også en «statement» om at her er kun det beste bra nok. Designet med eleganse og klassisk estetikk, blir maskinene ofte et naturlig midtpunkt eller blikkfang uansett hvor de plasseres. De tilfører rommet karakter og stil og signaliserer at her nyter vi kaffen.

Bruksområder Restauranter, kaféer og barer som ønsker å tilby high-end kaffedrikker, har behov for en profesjonell maskin. Hoteller og små overnattingssteder som ønsker å tilby en eksklusiv opplevelse vil også dra nytte av å ha en profesjonell espressomaskin. Om man har kaffeelskere på arbeidsplassen vil en proffmaskin garantert gi økt entusiasme og bli det naturlige samlingspunktet for pauser og kreative samlinger. Engasjer kaffeeksperten på jobb til å holde et mini-baristakurs, slik at alle kan lære å lage sin favorittkaffe.

En profesjonell espressomaskin gir mulighet til å tilby et bredt utvalg av kaffetyper og spesialdrikker, noe som kan tilfredsstille et bredt spekter av preferanser blant ansatte og gjester. For bedrifter, spesielt de med en sterk kultur for kvalitet og omsorg for ansatte, kan investeringen i en profesjonell espressomaskin være en verdifull tilføyelse til arbeidsplassen. Det handler om mer enn bare kaffe; det er en investering i kultur, produktivitet og image.

En profesjonell espressomaskin vil tilføre verdi og forbedre kaffeopplevelsen der kvalitet og kaffeopplevelse er prioritert og samtidig bidra til å skape et miljø hvor god kaffe er i sentrum.

Profesjonelle espressomaskiner fra Gaggia Milano Vi tilbyr Gaggia Milanos sortiment av profesjonelle espressomaskiner. Grunnleggeren, Achille Gaggia, søkte patent på den første moderne kaffemaskinen i 1938, for bruk i hans egen kaffebar. Maskinen presset vannet gjennom kaffen med høyt trykk, slik at man fikk det karakteristiske skumlaget på toppen som nå er unikt for espresso.

LA REALE

Fra toppmodellen, LA REALE som kombinerer tradisjonell stil med moderne teknologi. Den omtales som en "mekanisk skulptur" og var vinneren av GOOD DESIGN®-prisen i 2019. La Reale er utstyrt med avansert teknologi som forenkler arbeidet for baristaen. Maskinen har en ergonomisk skråstilt skjerm, et bredt arbeidsområde med LED-belysning, et vinklet filterholderhåndtak, lett justerbare dampaktiveringshendler, og dampdyser som holder seg kjølige. Og leveres med 2 eller 3 grupper.

LA PRECISA

LA PRECISA er det nyeste tilskuddet i sortimentet, og er designet med tanke på selv de mest krevende baristaer. Med et unikt fokus på detaljer og banebrytende teknologi, er Precisa mer enn bare et navn – det er symbolet på eksepsjonell kvalitet. Utstyrt med kapasitive taster og en LED-belyst skjerm, tilbyr La Precisa kaffe med kun ett trykk. Så fantastisk enkelt! Leveres med 2 eller 3 grupper med og uten koppvarmer.

LA DEA

Gaggias minste maskin LA DEA er perfekt på mindre plasser med høyt fokus på kvalitet. Designet er nøye gjennomtenkt med tanke på både ergonomi og estetikk. Utført i rustfritt stål, kombinerer det både et profesjonelt utseende og funksjonalitet. Maskinen tilbyr teknologi og komponenter fra Gaggias toppmodeller, som kaffebryggeren og kjele. La Dea er en syntese av tradisjon og innovasjon, og til tross for sin kompakte og minimalistiske design, tilbyr den den teknologien og påliteligheten du forventer fra Gaggia Milano. Den leveres med 1 gruppe og 2 grupper i PRO versjonen.

Se mer av vårt Gaggia Milano sortimentet på kaffesystemer.no/kaffemaskiner

Vi har utvalget og sammen finner vi den perfekte profesjonelle espressomaskinen til dere. Kontakt oss her

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750