Caffitaly kapselmaskin Volta S35R er den første Caffitaly-enheten som gjenkjenner Caffitaly-R-kapsler. Ideell for et hvert kjøkken og kontor. Kapselkaffemaskinen har tre utgangsknapper for espresso, kaffe og amerikansk kaffe/te. Inkludert i denne pakken får du med 96 kapsler med kaffe fra Löfbergs.

  • Espresso som i baren: Takket være pre-infusjonssystemet og dobbelttrykksystemet som lar deg velge høy eller lav ekstraksjon, tilbyr Volta S35 kaffemaskinen et alltid optimalt resultat i koppen.
  • Smart System: Det eksklusive gjenkjenningssystemet lar deg identifisere den innsatte kapselen og velger automatisk den beste ekstraksjonsmetoden for å gjenskape en kaffeopplevelse som aldri er prøvd før.
  • Energieffektivitet: maskinen slås raskt på og slås av automatisk etter 10 minutters inaktivitet, noe som reduserer energiforbruket.
  • Skylle syklus: For å maksimere smaken av drikken når du dispenserer et annet produkt enn kaffe, tilbyr Volta S35-maskinen en praktisk skyllefunksjon.
  • Avkalkingssignal: Maskinen er utstyrt med et avansert program som verifiserer hvor mye vann som brukes til dispensering av produktene, for å gi indikasjoner på når det er hensiktsmessig å utføre en avkalkingssyklus.

Pris kr 1.433,- ekskl. MVA.
NB! Bestillingsvare. Tilgjengelig så lenge lageret rekker.

Påfyll av kapsler: Kartong med 96x8gr kapsler à kr 3,43. Sum kr 330,- ekskl. MVA (15%)

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750