Velkommen til kaffebloggen

Kategori: Kaffe

Kaffekapsler

Kaffe er svært viktig på de fleste arbeidsplasser. 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag og kaffekonsumet i Norge ligger i snitt på 3,6 kopper pr. dag blant kaffedrikkere. 94% av norske kaffedrikkende arbeidstakere synes god kaffe øker trivselen på arbeids plassen. Å velge riktig kaffeløsning som tilfredsstiller alles behov og ønsker kan være en utfordring. Mens kaffekapsler er lettvint og enkelt, finnes det gode grunner til å investere i en kaffemaskin som benytter kaffebønner eller kvernet kaffe.

Kaffens rolle for bedre arbeidsmiljø

Arbeidsdagene er ofte hektiske, og det er viktig å fokusere på enkle ting som kan bidra til et positivt arbeidsmiljø. La oss se på hvordan kvalitetskaffe kan påvirke miljøet og effektiviteten på arbeidsplassen.

Helse

Kaffe har vært en elsket drikk i århundrer, men det er ikke bare smaken og den oppkvikkende effekten som gjør den så populær. Forskning har avdekket en rekke helsefordeler knyttet til kaffedrikking. Så neste gang du tar en kopp av denne deilige drikken, kan du tenke på de positive effektene den kan ha på helsen din.

Oppbevaring kaffe

Brent kaffe er ferskvare og følsom for påvirkning. De gode smaks- og aromastoffene forsvinner raskt om du ikke oppbevarer kaffen på riktig måte.

Koffein

Koffein er et stimulerende stoff som finnes i en rekke plantearter, inkludert kaffe, te og kakao. Koffein danner hvite, silkeglinsende luktfrie krystallnåler med bitter smak.

Kaffe lukter godt

Visste du at kaffe har over 800 forskjellige smakskomponenter? Det er dobbelt så mange som i vin. Når vi smaker kaffe kan vi få en enda bedre smaksopplevelse om vi lukter på kaffen først.

Løfbergs

Virksomhetsåret 2020-2021 var preget av utfordringer og nye arbeidsmåter, og en sterk fremtidstro. Økt støtte til små kaffebønder, mer sertifisert kaffe, mindre klimapåvirkninger og fortsatt satsning på en sirkulær omstilling var noe av fremskrittene. Det viser Löfbergs nye bærekraftredegjørelse.

Kaffevarianter

En enkel espresso, cappuccino eller en flat white? På en kaffemeny i en kafé finnes det mange ulike kaffevarianter å velge mellom. Her ser du de vanligste kaffevariantene, kanskje våger du å bestille noe nytt neste gang.

God kaffe

Kaffesmaken er veldig individuell og kan variere mye avhengig av hvor, når og hvordan kaffen drikkes. Derfor synes vi at du skal prøve deg frem blant tilberedningsmetoder, brenninger og blandinger.

Velkommen tilbake fra ferie og oppstart av ett nytt skoleår. En kopp kaffe er en god start på dagen og vi lurer på om dere trenger påfyll?

KaffeLykke

Norge og de nordiske landene er de landene i verden som drikker mest kaffe per innbygger. I følge FNs World Happines Reporter er vi øgså de lykkeligste i verden.

Tilfeldig? Neppe.

Høstkaffe

Den fine høsten er her. Opplev den vakre naturen vår som har ekstra flotte farger nå. I disse koronatider føles det godt å nyte de små gleder og fine stunder. Ingenting smaker vel bedre enn en god kopp kaffe på tur, i vakker natur!

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750