Velkommen til kaffebloggen

Photo by Ethan Robertson on Unsplash

Nyt kaffen kald i sommer! Iskaffe er deilig og forfriskende og passer perfekt på varme sommerdager. Iskaffe er også veldig enkelt å lage, så lenge du har kaffe og isbiter

Photo by Brent Ninaber on Unsplash

Glad i kaffe uten melk?

Svart kaffe- kjenner du alle variantene? Er du usikker på forskjellen mellom en americano, lungo eller ristretto? Vi har laget en enkel guide til de mest populære kaffedrikkene uten melk. Med denne veiledningen kan du enkelt lage favoritten din hjemme eller bestille akkurat det du liker på en kaffemaskin eller i en kaffebar.

Photo by Daria Nepriakhina on Unsplash

Glad i kaffe med melk?

Kaffe med melk – kjenner du alle variantene?

Er du usikker på forskjellen mellom macchiato, flat white eller cortado? Vi har laget en enkel guide til de mest populære kaffedrikkene som serveres med melk. Med denne veiledningen kan du enkelt lage favoritten din hjemme eller bestille den på en kaffemaskin eller i en kaffebar.

Vi søker å ha et lite, men effektivt team bestående av to teknikere og to selgere, inkludert daglig leder – totalt fire engasjerte ansatte. Samarbeid og inkludering står sentralt hos oss for å sikre effektivitet, engasjement og kvalitet i våre leveranser.

Som en del av vårt team vil du jobbe med kvalitets produkter fra kjente merker som Wittenborg, Bravilor Bonamat, Gaggia, Jura, Borg & Overstrøm, Escowa og Necta. Dette åpner for muligheter til å videreutvikle og forsterke tekniske ferdigheter, samtidig som det sikrer varierte og engasjerende arbeidsdager. Vi tror at læring er som en spennende reise som bidrar til både personlig og faglig utvikling.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønske deg velkommen til TEAM KAFFESYSTEMER!

Søknadsfrist: 31. mai 2024

Te, Et Friskt Alternativ til Kaffe

Vi forstår at kaffe ikke er for alle, og derfor er det hyggelig å tilby gode og fristende alternativer. Te er et friskt alternativ til kaffe, og det er ikke bare en smaksopplevelse, det er også godt for kroppen.

Espressomaskin

Trenger man å være en erfaren barista eller en dedikert "kaffegeek" for å skaffe seg profesjonelt utstyr? Vi mener at det er tilstrekkelig hvis man har en lidenskap for god kaffe og ønsker å kunne servere en perfekt espresso med en feilfri crema. Det er også en fordel å ha en kaffeentusiast på teamet, gjerne noen som er villige til å eksperimentere litt for å finne den perfekte bryggetiden og doseringen.

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750