Velkommen til kaffebloggen

Vi søker å ha et lite, men effektivt team bestående av to teknikere og to selgere, inkludert daglig leder – totalt fire engasjerte ansatte. Samarbeid og inkludering står sentralt hos oss for å sikre effektivitet, engasjement og kvalitet i våre leveranser.

Som en del av vårt team vil du jobbe med kvalitets produkter fra kjente merker som Wittenborg, Bravilor Bonamat, Gaggia, Jura, Borg & Overstrøm, Escowa og Necta. Dette åpner for muligheter til å videreutvikle og forsterke tekniske ferdigheter, samtidig som det sikrer varierte og engasjerende arbeidsdager. Vi tror at læring er som en spennende reise som bidrar til både personlig og faglig utvikling.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønske deg velkommen til TEAM KAFFESYSTEMER!

Søknadsfrist: 31. mai 2024

Te, Et Friskt Alternativ til Kaffe

Vi forstår at kaffe ikke er for alle, og derfor er det hyggelig å tilby gode og fristende alternativer. Te er et friskt alternativ til kaffe, og det er ikke bare en smaksopplevelse, det er også godt for kroppen.

Espressomaskin

Trenger man å være en erfaren barista eller en dedikert "kaffegeek" for å skaffe seg profesjonelt utstyr? Vi mener at det er tilstrekkelig hvis man har en lidenskap for god kaffe og ønsker å kunne servere en perfekt espresso med en feilfri crema. Det er også en fordel å ha en kaffeentusiast på teamet, gjerne noen som er villige til å eksperimentere litt for å finne den perfekte bryggetiden og doseringen.

Widding Kaffesystemer endrer navn

Med navneskiftet, som også markerer et nytt kapittel for oss, ønsker vi å tydeliggjøre essensen av våre tjenester. Vi ser frem til å fortsette å tilby markedsledende produkter, i tillegg til vedlikehold og service, med samme engasjement og entusiasme. Selv om navnet er «halvert» har vi fortsatt 100 % fokus på kvalitet, pålitelighet og effektive leveranser.

Vendingautomat / Vareautomat

Vareautomater tilbyr en praktisk løsning for å gi ansatte, besøkende eller gjester umiddelbar tilgang til mat, snacks og drikke. De er tilgjengelige døgnet rundt, og er spesielt nyttige på steder med lang åpningstid, hvor det jobbes skift eller der det er mange besøkende. Tilgang til mat, snacks, drikkevarer og hygieneartikler blir satt stor pris på av alle.

Kaffekapsler

Kaffe er svært viktig på de fleste arbeidsplasser. 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag og kaffekonsumet i Norge ligger i snitt på 3,6 kopper pr. dag blant kaffedrikkere. 94% av norske kaffedrikkende arbeidstakere synes god kaffe øker trivselen på arbeids plassen. Å velge riktig kaffeløsning som tilfredsstiller alles behov og ønsker kan være en utfordring. Mens kaffekapsler er lettvint og enkelt, finnes det gode grunner til å investere i en kaffemaskin som benytter kaffebønner eller kvernet kaffe.

Kaffens rolle for bedre arbeidsmiljø

Arbeidsdagene er ofte hektiske, og det er viktig å fokusere på enkle ting som kan bidra til et positivt arbeidsmiljø. La oss se på hvordan kvalitetskaffe kan påvirke miljøet og effektiviteten på arbeidsplassen.

Kaffe- og vannløsninger for din bedrift.

Firma: Kaffesystemer AS
Besøk: Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
Sentralbord: 909 23 574
Firmapost: post @ kaffesystemer.no
Org.nr.: 997 103 750